top of page
SKW_0172.jpg

OM OSS
 

HISTORIEN BAK CITERO

Citero ble grunnlagt i 2016 av tre selgere med en visjon om å skape noe bedre. Misfornøyde med den vanlige "bruk-og-kast" mentaliteten i bransjen, satte de ut for å etablere sitt eget salgskontor med fokus på lav turnover og langvarige relasjoner.

I dag er Citero hjem for 40 dedikerte ansatte, bygget på en solid grunnmur som har vært intakt siden starten. Vi bygger kvalitet brikke for brikke og skaper et miljø der våre selgere har et ekte eierskap til kundene. Hos Citero er vi mer enn bare et callcenter; vi er et salgskontor som verdsetter redelighet, kommunikasjon og kvalitet. 

Selger som står å snakker med kunde og smiler

VERDIER OG MÅL

Hos Citero ønsker vi å tilby trygge arbeidsplasser, redelighet og kvalitet. Vi tror på å være ryddige og transparente i alt vi gjør, fra salgssamtaler til interne relasjoner. Hos Citero streber vi etter å være den beste utgaven av et salgskontor, ikke det største, og vi verdsetter kvalitet over kvantitet.

 

Våre mål er klare - skape en varig endring i bransjen, dyrke gode selgere og være en pålitelig partner for våre oppdragsgivere.  

bottom of page